Försäljningsvillkor

Skidservice i Sälen AB tillämpar konsumentköplagen konsumentköplagen (SFS 1990:932) och Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Kunduppgifter

Det är köparens ansvar att den adress som uppgivits vid beställning är korrekt. För beställare under 18 år krävs målsmans godkännande. Beställning i annans namn utan dennes godkännande polisanmäls.

Skydd av personuppgifter

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att tillhandahålla och fullfölja den service du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information vi har registrerad och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller radering ur vårt register. Kontakta oss i sådana fall på info@vasaski.com. Skidservice i Sälen AB, org nr 556979-2004, försäkrar att vi inte kommer sälja eller föra den information vi fått av dig vidare.

Priser

Priser på www.vasaski.com uppdateras automatiskt flera gånger per dag. Moms ingår med 25% i samtliga priser (12% på kostprodukter). Vi reserverar oss för rätten att höja priserna om utomstående faktorer kräver detta. Tex momshöjningar (f.n 25%) och valutaförändringar. 

Leveranstid

Varor som finns i vårt lager levereras normalt från oss inom 2-7 arbetsdagar.
Om någon av de varor du beställt inte finns i lager meddelar vi dig detta samt beräknad leveranstid. Restnoterade varor levereras fraktfritt i efterhand.
Vid förseningar kontaktar vi dig och du har rätt att häva köpet utan kostnad.

Leveransmetod

Alla leveranser skickas med brev, postpaket(MyPack)/Hempaket/företagspaket/DHL. Leveranser till utlandet skickas endast med DHL. På alla order tillkommer frakt som anges i kassan.

Stora/långa och otympliga paket skickas inom Sverige med DHL. Paketet levereras då till din närmaste DHL Servicepoint.

MyPack levereras till ditt närmaste postombud. När leveransen når ditt postombud meddelas du via en avi i din postlåda, har du angivit sms-nummer får du din avi som sms (detta går en dag snabbare). Därefter kan du hämta ditt paket hos ombudet.

Posten accepterar de flesta betalningsformer. Posten accepterar ej kontant betalning på försändelser över 10.000:-. Du måste i dessa fall betala med kort, check eller postväxel.

Leveransvillkor

Alla order levereras mot postförskott/betalkort/faktura. Fraktkostnaden räknas automatiskt ut i kassan. Outlösta försändelser debiteras med 200:- för att täcka leverans och administrationskostnader.

Säkra betalningar

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Bytesrätt

Från den dag du mottagit dina varor från oss så har du full bytesrätt i 14 dagar. Vara som byts skall vara oanvänd och i ev. originalförpackning. Vid byte kontaktar du oss hos Skidservice i Sälen för information om hur du skall göra. Vid byte står kunden för frakten.

Kontakta oss på mail info@vasaski.com så får du instruktioner om hur du skall göra ditt byte.

Ångerrätt

Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter dag då du eller någon tredje part, dock ej transportföretaget, som du anger, tar varan i fysisk besittning.Vill du utöva ångerrätten ska du till Skidservice i Sälen AB skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev avsänt per post, fax eller e-post). 

info@vasaski.com
Skidservice i Sälen AB
Östvalla 11
780 68 Transtrand
0280-771177

Du kan använda denna mall, men du måste inte använda den.
För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig, bland dem också leveranskostnader (men då räknas inte extra leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den billigaste standardleverans vi erbjuder). Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något. Vi får vänta med återbetalningen tills vi fått tillbaka varan från dig eller tills du sänt in ett bevis på att du återsänt varan, beroende på vilket som inträffar först.

Du ska återsända varan till oss eller överlämna den till Skidservice i Sälen AB, Östvalla 11, 780 68 Transtrand utan onödigt dröjsmål och i vart fall senast 14 dagar efter den dag då du meddelat oss om ditt beslut att frånträda avtalet.
Ångerfristen ska anses ha iakttagits om du skickar tillbaka varorna innan denna fjortondagarsperiod löpt ut.

Reklamationer/Garanti

Hittar du något fel på varorna du köpt ska du givetvis reklamera dessa. Kontakta oss hos Skidservice i Sälen AB för information om hur du ska göra. Fakturan/kvittot för de varor du köpt gäller som garanti, spara därför detta. Vi står för frakten vid reklamationer! Våra produkter omfattas av ett års garanti om ej annat anges. Garanti gäller ej för normalt slitage eller oaktsamt handhavande av produkterna.

Kontakta oss på mail info@vasaski.com så får du instruktioner om hur du skall göra din reklamation.

Tvist

Skidservice i Sälen AB följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Tryckfel/Bildfel

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel eller felaktigheter på produktbilder. Vi eftersträvar givetvis att allting skall vara korrekt!

REA/Fynd

Priser för produkterna i kategorin REA/Fynd gäller så långt lagret räcker om inget annat anges.